Wat is de chlamydia behandeling?

De meest voorkomende geslachtziekte in Nederland is Chlamydia. Chlamydia is een vervelende geslachtziekte omdat de symptomen niet altijd even duidelijk zijn. Indien de symptomen zijn vastgesteld dan kan chlamydia eenvoudig behandeld worden.

De behandeling richt zich op het wegnemen van de bacteriƫle infectie. De behandeling bestaat uit slechts 2 pillen van 250 mg. Het medicijn voor de chlamydia behandeling is Zithromax. Zithromax bevat de stof azitromycine. Het is een bacteriostatisch middel. Het medicijn Zithromax remt de aanmaak van eiwitten in de bacteriecellen af. De bacteriecellen kunnen daardoor niet groeien en vermenigvuldigen. Op deze manier wordt de chlamydia infectie verholpen worden. Voor het nemen van de zithromax pillen is het belangrijk dat u eerst de bijsluiter leest. Indien u Zithromax online wilt kopen dan dient u voor gebruik altijd controleren of de bijsluiter van de fabrikant is meegeleverd.

De online apotheken bepalen aan de hand van een vragenlijst of u de chlamydia behandeling kunt kopen. Een erkende arts toetst de vragenlijst. Indien alles ok is, zal de arts een online recept uitschrijven. Om deze reden is het niet mogelijk voor in 1 bestellingen ook gelijk een behandeling voor de partner te kopen. Dit is echter wel nodig, omdat uw partner wellicht ook de chlamydia infectie met zich mee draagt. Klik hier voor meer informatie over alle behandelingen